• Γράμμουσα, Σκάλα 23051, Λακωνία
  • +30 27350 24191

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Το Συσκευαστήριο

Το 2016 ξεκινήσαμε τη λειτουργία του συσκευαστηρίου μας. Μια σύγχρονη μονάδα για την επεξεργασία και τη συσκευασία των εσπεριδοειδών, που βρίσκεται στο χωριό Γράμμουσα της Λακωνίας.

Η εγκατάσταση αποτελείται από μία γραμμή παραγωγής, η οποία είναι σε θέση να επεξεργάζεται 80 τόνους εσπεριδοειδών ανά ημέρα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη γραμμή παραγωγής.

Περίπου 40 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν, στο τμήμα παραγωγής και το τμήμα διαχείρισης, το οποίο είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή για την Λακωνία και την Ελλάδα γενικότερα.

The Production Line

Τοποθέτηση στη γραμμή παραγωγής, μετά τη συγκομιδή από το περιβόλι
Πρώτη διαλογή, διαχωρισμός από φύλλα και κακής ποιότητας προϊόντα
Πλύσιμο και στέγνωμα των προϊόντων για να είναι έτοιμα για κέρωμα
Κέρωμα και στέγνωμα των προϊόντων για την επιπλέον προστασία τους
Βαθμονόμηση και ταξινόμηση των εσπεριδοειδών σύμφωνα με τα εμπορικά μεγέθη
Συσκευασία των προϊόντων σε χαρτοκιβώτια, πλαστικές κλούβες ή δίχτυ
Τοποθέτηση των κιβωτίων σε παλέτες και προετοιμασία για τη μεταφορά
Προσεγμένη φόρτωση των παλετών στο φορτηγό για ασφαλή μεταφορά

Φωτογραφίες και βίντεο της γραμμής παραγωγής

Τα περιβόλια μας

Τα περιβόλια μας βρίσκονται στην όμορφη και εύφορη περιοχή της Λακωνίας. Η Λακωνική πεδιάδα βρίσκεται στο κέντρο του Λακωνικού Κόλπου και περίπου 20 λεπτά νότια από τη Σπάρτη. Η περιοχή μας είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα της αγροτικής παραγωγής σε διάφορα είδη φρούτων, λαχανικών και ελαιόλαδο. Ο λόγος είναι το πολύ καλό κλίμα, αλλά και το άφθονο καλής ποιότητας νερό. Υπάρχουν πολλά ποτάμια που τροφοδοτούν την πεδιάδα με νερό. Ένα από αυτά είναι το περίφημο και ιστορικό ποτάμι του Ευρώτα, το οποίο διασχίζει την περιοχή μας.

Όσον αφορά στην παραγωγή μας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και τη γεύση. Προσπαθούμε να αποφύγουμε τα χημικά και επικίνδυνα φυτοφάρμακα για να κρατήσούμε τα προϊόντα μας φυσικά. Γι 'αυτό προσπαθούμε να αυξήσουμε τη γνώση των παραγωγών μας, μέσω ειδικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων.

Είστε ευπρόσδεκτοι όποτε θέλετε να μας επισκεφτείτε και να περιηγηθείτε τις εγκαταστάσεις μας. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε τα προϊόντα μας

Δείτε τις ποικιλίες εσπεριδοειδών που παράγουμε, καθώς και τις ημερομηνίες συγκομιδής τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γράμμουσα,

Σκάλα 23051, Λακωνία

+30 27350 24191

Φόρμα επικοινωνίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ